• Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Investeer mee
Bij de zonnecoöperatie Zon op Leiderdorp koop je een of meerdere certificaten, die staan voor een of meer zonnepanelen.

Verdien terug
Het bedrag van je investering verdien je terug in ca. 7-8 jaar, zo is de verwachting.

Spelregels
De belangrijkste spelregel is: je moet in de buurt wonen van onze zonnepanelen.

Investeer mee
Bij de zonnecoöperatie Zon op Leiderdorp koop je een of meerdere certificaten. Een certificaat staat voor 250 kWh stroom per jaar, dat is vergelijkbaar met één zonnepaneel. De kosten per certificaat zijn nog niet bekend, maar reken op rond de 300 euro. Daar komt BTW bij, maar die krijg je later weer terug. De precieze hoogte van het bedrag weten we als de offertes rond zijn.

Verdien terug
Het bedrag van je investering verdien je terug in ca. 7-8 jaar, is de ervaring in andere gemeentes. In de huidige subsidieregeling verdienen we geld door de verkoop van stroom aan energiebedrijven én doordat de belastingdienst de belasting van je eigen energierekening terugbetaalt. De regeling gaat veranderen maar volgens het ministerie van Economische Zaken en Klimaat blijft de terugverdientijd hetzelfde.

Spelregels
De belangrijkste spelregel is: je moet in de buurt wonen van onze zonnepanelen. Onze panelen komen in Leiderdorp, daardoor kan heel Leiderdorp meedoen.

De eerste stap
Heb je interesse? Geef dan je gegevens vrijblijvend aan ons door. Uiteraard gaan we daar zorgvuldig mee om. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving. Zodra we meer details weten nemen we contact me je op en kun je definitief inschrijven.

Onze verwachting is dat we in 2019 concrete stappen kunnen gaan zetten.