• Inschrijven

Inschrijven

Heb je interesse gekregen en wil je meedoen? Omdat we nog in de opstartfase zijn, kun je je nog niet definitief inschrijven voor zonnepanelen. Je kunt echter wel je interesse kenbaar maken! 

Onze inschrijvingen gaan via de landelijke organisatie Zon op Nederland. Via Zon op Nederland verzamelen wij gegevens van belangstellenden, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze ontwikkelingen. Op die manier ben je er bij als we echt gaan starten. 

Dit is nog geen definitieve inschrijving, dus geheel vrijblijvend.

(Voorlopig) inschrijven gaat in een paar stappen:

  • Je maakt eerst een account aan, waarop een bevestigingsmail krijgt.
  • Je logt in en kunt dan ons project selecteren (Leiderdorp - gemeentedak/Zon op Leiderdorp) en aangeven aan hoeveel certificaten je ongeveer denkt (minimum- en maximumaantal). Ook dit is vrijblijvend, maar helpt ons wel om een idee te krijgen van hoeveel zonnepanelen er nodig zijn.
  • Vervolgens kun je je gegevens aanvullen (klik op "completeer eerst uw gegevens"). Niet alle gegevens zijn op dit moment nodig, vul in ieder geval de gemarkeerde velden in.
Ondervind je problemen met aanmelden? Mail ons op info@zonopleiderdorp.nl, dan kijken we hoe we kunnen helpen. Hieronder kun je een gedetailleerde handleiding vinden voor de inschrijfprocedure.

Uiteraard voldoen wij en Zon op Nederland aan alle eisen die de privacywetgeving aan ons stelt.